LOHAS LIFEENERGY super blender 1500W 3HP peak

 
1.899,00 kn

sku: CB010hr

Dostupnost: Isporuka slijedeći radni dan

 

Kratak opis

20 stranica recepata i uputa od doktorice i nutricionistice iz Floride koja surađuje sa nama na US tržištu uvod i boje su važne



  • BEST BUY blender
    dokazana kvaliteta (5-a godina na tržištu, NITI JEDAN MOTOR POKVAREN)

  • visoko kvalitetna sječiva, ležaj i brtva iz Japana, garancija 1 godina - zamjena samo 150kn za naše kupce

  • tih (za klasu snažnih blendera), elegantan, snažan motor 3HP vršne snage - dovoljno za SVE potrebe

  • varijabilna brzina okretaja, od 0 i do 35000 - i za sporo i za brzo

  • neslomljiva posuda BPA free zapremine 2 litre

  • kućište crne, bijele ili crvene boje po izboru

  • brz servis, povoljni dijelovi, zagarantirano zadovoljstvo 'presale' i 'aftersale' uslugom


Prava kupovina - siguran, moćan i povoljan blender sada još sigurniji i povoljniji - 7 godina garancije na motor, 2 godine garancije na sve ostale dijelove, godinu garancije na set noževa.

 

* Required Fields

 
 

Detalji

LOHAS blender

Jeste li ikad poželjeli vrhunski blender za prihvatljivu cijenu i superiornu garanciju i podršku nakon kupnje?

Sa LOHAS blenderom vaše želje sada su ostvarive

Mi, LIFEENERGY eksperti u testiranju blenera, pažljivo smo prije 5 godina testirali i odabrali najjači 1500W 3HP izdržljiv industrijski motor iz Taiwana
Potom smo usavršili iskustvo u radu sa posudom dodavši set noževa i brtvi iz Japana super otporne na vodu, kiseline i temperaturu te produljili i ovako već dugovječne noževe i smanjili potrebu za zamjenama i preko 80% zahtjeva. 
Prethodno smo već usavršili zaštitu motora sa temperaturno osjetljivim osiguračem..
A zatim smo pokazali našu narav. Slušajući zahtjeve klijenata doslovno smo PROMIJENILI upravljačku ploću kod proizvođača te smo omogučili da se brzina vrtnje noževa kontrolira od same 0 pa do maksimuma - idealno za prilagodbu brzine prilikom izrade namaza
Pritom smo pazili na detalje i dizajn i pretvorili ga u savršeno prekrasni uređaj u svakoj kuhinji, sa sjajnim završnim slojem na crnom, bijelom ili crvenom kučištu.
I zadnje, nakon već punih pet godina prodaje tog BEST BUY blendera povisili smo duljinu jamstva na motor na punih 7 godina ali i svih ostalih dijelova na pune dvije godine, a čak i potrošne dijelove kao set noževa i gljivu na godinu dana.

Ovaj prekrasan, tih i odličan blender pretvoriti će vas u sretne, zadovoljne ljude koji uveseljavaju sve oko sebe, ispijajući zdrave, super zelene smootie napitke, voćne shakeove po cijele dane.

LOHAS blender vam štedi vrijeme pripreme obroka, štedi vaš novac i smanjuje potrebu za unosom nekvalitetne hrane a najbolje od svega je što vama i vašoj obitelji pomaže očuvanju zdravlja, vitalnosti i osmijeha.

 

delicious smooties crushes ice in second fruit juices grinding nuts and grains ice cream frozen yogurt fresh soups

 
  • prekrasan uređaj u svakoj kuhinji LOHAS blender crne, bijele ili crvene metalik sjajne boje i ergonomskog dizajna
  • brzo usitnjava sve namirnice, led, orašasto i suho
  • melje sve, čajeve, bobice, orašasto pretvara u namaze, kašice...
  • izdržljiv industrijski motor na ugljene četkice
    pokreće ga izdržljiv industrijski motor na ugljene četkice od 1500W - dovoljno za svačije potrebe
  • 6 dijelni inox noževi i ležajevi iz Japan
    noževi od inoxa, visoko kvalitetni ležaj iz Japana, garancija 1 godina - dodatni set povoljno za samo 200kn
  • kontrola brzine okretaja
    varijabilna brzina okretaja na potenciometar za kontrolu brzine rada od nule do 35000 okretaja u minuti
  • inteligentna zaštita od pregrijavanja i opterećenja
    inteligentna zaštita od pregrijavanja i opterećenja uz bimetal osigurač

Upute

Malo prehodno očišćenih badema ili lješnjaka ili oraha ubacite u blender, dodajte po izboru malo mlijeka ili vode, vanilije, svježi kakao, razne super namirnice po želji, zblendajte kratko i imate odličan jutranji shake za brdo energije u cijelom danu.

Priprema zelenih sokova - i uz prenatrpanu posudu najžilavijih zelenih sastojaka dovoljno je 30 - 60 sekundi za visoko kvalitetan zeleni sok. Snaga motora usitnjava doslovno sve, slobodno možete staviti sve zelenje koje imate. Dodajte svježeg kakaa, rogača, oraha, smokava, brusnica, grožđica uz zelenjavu te jednu bananu. Sokovi su fantastični, idealni za sve u obitelji. Ovisno o vašim okusima učinite ih slađim sa medom, ili gorčim sa više rukole, raštike, ljućim sa feferonima i slično. Vaša mašta jedino je ograničenje kreativnosti izrade sokova.

Smrznuto voće dobro razbijte na sitne komade u nekoj krpi ili posudi. Ubacite u blender uz malo banane ili malo vode. Uključite blender počevši sa nižim okretajima prema sve višim gurajuči sa štapom pomalo cijelu smjesu prema dolje da je noževi zahvate i usitne do kraja - i voila, za minutu imate savršeno prirodan sladoled. Dodajte svojih začina, sladila po potrebi. Sa malo više vode ili manje smrznutim voćem dobijete fini krem sladoled ili sorbet (tko voli alkohol može njega dodati umjesto vode).

Ubacite buću, tikve, grah, grašak, mahune, peršin, celer, češnjak, paprike, feferona, začina svih vrsta po potrebi u blender - dolijte tople vode (ne kipuće, dovoljno tople za juhu a da možete prst umočiti) i pustite da radi 30-ak sekundi. Predivna topla juha je na vašem stolu za čas!

Nabavite prirodan kakao, dodajte grožđice, kokos, smokve, rogač, orah, bademe, lješnjake i sve zblendajte kratko - smjesu oblikujte u kuglice i uživajte sa djecom i ukućanima u zdravim slatkim kolačićima :)

1,5 litre SS posuda
neslomljiva posuda BPA free zapremine 2 litre uz štap za miksanje
dodatna i inox 1,5 litrena posuda sa noževima za samo 350 kn

7 godina garancija na motor

Kvalitetni dijelovi

Održavanje

Sadržaj istresti iz posude čim je sok gotov da ne opterećuje ležaj nepotrebno radi duljeg vijeka trajanja ležajeva. Pranje vodom tj ispiranje samo unutar posude nikako izvan a pogotovo ne gdje je ležaj noževa. Kučište brisati sa pamučnim krpama bez vode. Jednom tjedno očistiti posudu sa limunskom kiselinom... uliti toplu vodu i limunsku kiselinu te miksati 20 sekundi...Izbjegavati miksanje PREVRUĆIH juha i pranje u perilici. Za potrebe miksanja vrlo malih količina suhih smjesa ili brašna od lana, suncokreta itd preporučujemo MAGIC FACTORY EXTRACTOR 1000 kao dodatak blenderu ili upotrebu mlinca za kavu.

Zainteresirani i za ove proizvode?

Budi COOL i ocijeni

Ocjene kupaca

Izvrstan Review by Ivica
Cijena
Kvaliteta
Odnos
Srdačan pozdrav svima koji ovo budu čitali. Ovaj Lohas blender je prvi takav prizvod u mojoj obitelji. Kupili smo ga prije tri mjeseca nakon dugo dugo nedoumica za koji blender da se odlučimo i za sada je ispunio sva naša očekivanja. Djeca od 10 i 8 godina uživaju u blendanoj hrani, a obožava je i naša 15to mjesečna prinova koji samo mjenja boju brkova, ali ne i osmijeh kada guta skašeno voće. Od kada je Lohas ušao u naš život blendalo se puno raznog voća i povrća: bajami, oriji, lješnjaci, borovnice, maline, banane, jabuke, kruške, šumsko voće (ledo), ananas, đumbir, rašćika, blitva, špinjača, karota, kelj... u kombinacijama sa mlikom, jogurtom, medom, javorovim sirupom, cimetom, ledom i najčešće samo s vodom. U svim kombinacijama i sa svim namirnicama pokazao se kao snažan, pouzdan i fino bi sve samlio u ujednačenu kašu. Probali smo napraviti i domaću nutellu te se i tada pokazao jako dobrim. Komunikacija sa ekipom koja ga prodaje bila je izvrsna. Jako su brzi u odgovorima i susretljivi prilikom svih kontakata koje smo imali. Isporuka u dogovorenom terminu (1 dan). Nedostatci? Nema nedostataka osim što me smeta njegova glasnoća. Dosta je bučan, ali kako ja nemam iskustava sa drugim blenderima možda sam nerealan. Možda to tako mora biti. Održavanje je brzo i efikasno, pere se vodom tako da se voda malo izblenda, a s vremena na vrijeme se doda i malo kvasine radi dezifekcije. Uglavnom to bi bilo to. Toplo ga preporučam svima. Zdravi i veseli bili!!! (ocjenjeno 27.2.2017.)
ludilo od blendera Review by Iva Hasagić
Cijena
Kvaliteta
Odnos
Evo da javimo dojmove, nakon malo vise od mjesec dana, kupljenog Lifeenergy Lohas blendera 1500W.
Blender je ludilo. Vrijedan svake kune. Jednostavan je i praktican za uporabu.
Sto se tice bledanja, mljevenja.... Odradi svoj dio posla odlicno. Kada sam bledala bademe, samljeo ih je do sitnih komadica.Mozda da sam ih mocila mozda bi ih skroz samljeo, ali nemam tu naviku.
Klinci obozavaju shakeove u svim kombinacijama.
Snazan, cak po mom misljenju nije toliko ni bucan s obzirom na jacinu motora.
Sto se tice dostave i mojih dosadnih pitanja, moram stvarno pohvaliti ekipu iz Lifeenergya.
Odgovore nisam morala cekati danima, cak su me i zvali da daju odgovore.
Muz i ja smo se jaaako dugo premisljali da kupimo kvalitetni blender, jer je tesko vjerovati kad vidite gomilu pohvala i pozitivnih komentara, za nesto sto nikad niste culi i vidjeli i to jos po pristupacnim cijenama.
Sto se tice dostave, u zivotu mi nije nista dostavljeno u roku u kojem je receno, u ovom slucaju to je bio 1 dan.
Stvarno nemam rijeci zamjerke, nego samo pohvale i nastavite tako i dalje! (ocjenjeno 10.11.2015.)
odličan Review by domina
Cijena
Kvaliteta
Odnos
ma super ste svakome vas hvalim (ocjenjeno 5.9.2015.)
vrlo dobar blender po povoljnoj cijeni Review by Antonio
Cijena
Kvaliteta
Odnos
povoljna cijena za ovakav tip blendera. vjerojatno nije skroz u razini vitamixa u nekim slucajevima, ali za vecinu ljudi je sasvim dovoljan, kvaliteta blendanja je jako dobra, ako se pazi kako se blenda gotovo nista nije problem.
cini se pouzdan i nadam se da u jamstvenom roku nece biti nikakvih problema, a ako ce to biti i dulje od toga, ovaj uredjaj se itekako isplati (ocjenjeno 5.9.2015.)
odličan Review by Damir
Cijena
Kvaliteta
Odnos
odlična usluga i omjer cijene i kvalitete proizvoda. Šteta što ranije nisam čuo za vas :) (ocjenjeno 24.5.2015.)
Sve najbolje Review by Miroslav
Cijena
Kvaliteta
Odnos
"LOHAS LIFEENERGY super blender" je brat blizanac Vitamix blendera! Uživajte u zdravim napicima po vrlo pristupačnoj cijeni!! (ocjenjeno 19.5.2015.)
vrlo dobar Review by Goran
Cijena
Kvaliteta
Odnos
Tih,dovoljno snažan, praktičan. Imam ovaj blender 2 mjeseca i koristim ga više puta dnevno. Radi bez greške. (ocjenjeno 11.5.2015.)
Odlično Review by Goran
Cijena
Kvaliteta
Odnos
Vrlo smo zadovoljni sa blenderom i nemam ništa negativno za reči. Sad mogu djetetu u vočni smuty ubaciti i koji mali komad povrča a da to ne primjeti u okusu. Lako se upotrebljava te isto tako lak za čiščenje.
(ocjenjeno 9.4.2015.)
5 Review by Anamarija
Cijena
Kvaliteta
Odnos
Za sada sam zadovoljna blenderom, kao što sam u našem razgovoru spomenila - pripremam si suhu pšeničnu travu i zadovoljna sa kako ju je blender usitnio, kao i prah mrkve i cikle za sok (gdje god i kad god poželim,jer nisam u mogućnosti cijediti sokove, iz razloga što nemam sokovnik i dr.), a što se tiče pripravljanja ZKŠ-a, doista razara sve što se u njega stavi. (ocjenjeno 26.3.2015.)
odličan odabir Review by marijan
Cijena
Kvaliteta
Odnos
Prezadovoljni smo novim blenderom i mogu reći ugodno iznenađeni cijenom i dostavom. (ocjenjeno 14.3.2015.)
Izvrsno! Review by Gajo
Cijena
Kvaliteta
Odnos
Svaki dan u upotrebi i za sada radi sve bez ikakvog problema. Omjer cijene i kvalitete je izvrstan. Potraje li koliko i garancija (a nevidim razloga da ne potraje) onda je apsolutni best buy. (ocjenjeno 23.2.2015.)
Odličan Review by Mario
Cijena
Kvaliteta
Odnos
Prije sam koristio blender koji se dosta "mučio" sa pravljenjem zelenih smoothia, sa ovim blenderom nema više tih problema. Vrlo je brz, sok ima glatku teksturu, i dosta je tiši u radu od prijašnjeg blendera. Ima odličnu cijenu u odnosu na cijenu Vitamixa, a kvalitetom je dosta sličan.
Usluga i komunikacija sa prodavačem odlična. Dostava u roku 1 dan. Sve 5! (ocjenjeno 13.2.2015.)
Super! Review by Dijana
Cijena
Kvaliteta
Odnos
Odličan user-friendly blender po privatljivoj cijeni. Kupljen i dostavljen istog dana, za svaku pohvalu! (ocjenjeno 6.1.2015.)
Odlična stvar Review by Benedikt
Cijena
Kvaliteta
Odnos
Mrvi, cijedi, sjecka , gazi štogod zeleno, orašasto i pretvara u guste, sočne napitke. Ma za poželjet. Nadam se da će i dalje tako bezprijekorno delat. (ocjenjeno 30.12.2014.)
Odličan Review by Igor
Cijena
Kvaliteta
Odnos
Već sam koristio i ovdje komentirao sličan blender kupljen no ovaj je po mom mišljenju za nijansu bolji, jer ima varijabilnu brzinu koja kreće od nule... Najbolji omjer cijene i kvalitete!!! (ocjenjeno 28.12.2014.)
Odličan Review by Darko
Cijena
Kvaliteta
Odnos
Zadovoljan sam sa blenderom, a još više sa poslovanjem Lifeenergy-a, danas plaćeno, sutra besplatno dostavljeno na kućni prag.
Svaka pohvala. (ocjenjeno 27.12.2014.)
zadovoljna jako !!! Review by Kristina
Cijena
Kvaliteta
Odnos
koristim blender više od godinu dana skoro pa svaki dan radi odlično! (ocjenjeno 9.12.2014.)
Superiška Review by Marin
Cijena
Kvaliteta
Odnos
Blender je prva liga, dakle ubija. Prezadovoljan sam omjerom cijene i kvalitete! Radi apsolutno sve, samo mu treba upoznati slabosti i shvatiti koliko čega staviti da bi se dobilo što hoćete. Osobno ga gotovo nikad ne držim dulje od 30 sekundi jer poslije toga počne dosta grijati smjesu.
Sve u svemu čista petica.
Samo jedan savjet - pazite kako ga perete jer će nakon nekog vremena trebati podmazati noževe! (ocjenjeno 2.12.2014.)
Odličan Review by Siniša
Cijena
Kvaliteta
Odnos
Savjet:
Napravite za 5 minuta kikiriki maslac za klince :-)

Kupite 1 kg oljuštenog, prženog i slanog kikirikija (nemojte manje jer treba biti određena težina u blenderu da bi kikiriki svojom težinom "padao" na noževe), blendajte par minuta na najvećoj brzini pritom pritiskajuči i miješajući štapom (ne bojte se buke!, blenderu se ništa neće dogoditi) i kad se kikiriki pretvori u gustu smjesu - gotovo je! Nemojte predugo blendati da vam ne bude prerijetka smjesa. Dodavanje ulja nije uopće potrebno, kikiriki ga ima dovoljno u sebi, vidjet ćete :-)

Napravite domaću Nutellu od 100% prženih lješnjaka i davite se u nečemu što je 5 x bolje od originala :-))

Oprez: izaziva ovisnost! (ocjenjeno 29.7.2014.)
Odličan Review by Blanka Berger
Cijena
Kvaliteta
Odnos
Odličan, snažan blender koji je obogatio našu kuhinju svojim mogućnostima . (ocjenjeno 21.6.2014.)
Super je u svakom pogledu. Review by Nataša
Kvaliteta
Cijena
Odnos
Usporedbom cijene na tržištu ostalih istih i sličnih proizvoda definitivno ste najpovoljniji. Ujedno Vaši savjeti su mi bili dragocjeni.
Što se tiče samog blendera, svako jutro izvršava sve moje narudžbe :-) bezprijekorno. (ocjenjeno 22.4.2014.)
odličan Review by Blanka
Cijena
Odnos
Kvaliteta
Vrlo sam zadovoljna jačinom blendera, kao i jednostavnošću održavanja. (ocjenjeno 19.4.2014.)
super Review by samanta ticic
Kvaliteta
Cijena
Odnos
savrseno blenda (ocjenjeno 3.3.2014.)
Izvor zdravlja Review by slobodan
Cijena
Odnos
Kvaliteta
Oduševljen sam blenderom. Vaša ponuda cijene je najpovoljnija na tržištu blendera te jačine. Sve pohvale! (ocjenjeno 1.3.2014.)
Zadovoljan sam uslugom Review by Marko
Odnos
Kvaliteta
Cijena
Blender je jako dobar i zadovoljan sam njime.Koristim ga skoro svaki dan i mogu reći da izvrsno radi,znači melje sve...Jednostavan je za korištenje i isplati ga se imati!: (ocjenjeno 27.2.2014.)
odličan Review by Tatjana
Cijena
Odnos
Kvaliteta
Izuzetno sam zadovoljna kupljenim proizvodom,jer apsolutno opravdava cijenu i kvalitetu.Budući da svakodnevno konzumiram svoje "koktele vitamina i minerala", brza priprava i lako održavanje uređaja potiču maštovitost u izradi ljekovitih napitaka.
Ovu tvrtku i djelatnika krasi profesionalnost, znanje i zalaganje. (ocjenjeno 12.2.2014.)
Super Review by Natasa
Kvaliteta
Cijena
Odnos
Prvo sam bila malo razočarana pošto sam očekivala više. Kada sam se navikla i isprobala različite tehnike, sam jako zadovoljna. Sve je odlično:brza isporuka, cijena i kvaliteta. Hvala, pozdrav (ocjenjeno 20.12.2013.)
Odličan Review by Igor
Odnos
Kvaliteta
Cijena
Dvoumio sam se između ovog i JTC-a. Prednost je Combinea potpuna mehanika! Inace su manje vise slicni. (ocjenjeno 18.12.2013.)
Prezadovoljni…. Review by Martina Čerkez
Cijena
Odnos
Kvaliteta
Mi imamo novog kućnog ljubimca…. blendamo sve!!!! Prezadovoljni smo i preporučujem ga svima, dapače moji već naručuju tako da napunite skladište!! hvala vam puno!! (ocjenjeno 13.12.2013.)
3 Review by monika jakovljević
Cijena
Odnos
Kvaliteta
nije baš jak motor u praksi kao što piše/snaga-mogućnost/
NEMA UPUTSTVA!!!!
(ocjenjeno 11.12.2013.)
odlično Review by Željko
Cijena
Odnos
Kvaliteta
S obzirom na odnos cijene i kvalitete zasigurno best buy na tržištu. Također, jako sam zadovoljan uslužnošću i brzinom dostave. (ocjenjeno 2.12.2013.)
Odličan Review by Siniša
Odnos
Kvaliteta
Cijena
Najpametnija stvar koju smo supruga i ja kupili u životu!

(ocjenjeno 3.11.2013.)
Zasad za 5+ Review by Anica
Kvaliteta
Cijena
Odnos
Isporuka super brza. Za sada radi više nego dobro. Nadam se da će opravdati cijenu i kvalitetu koju obećava. (ocjenjeno 29.10.2013.)
odličan Review by marija
Odnos
Kvaliteta
Cijena
Točno ono što sam tražila. Sve je zadovoljavajuće, od jačine do cijene. (ocjenjeno 10.10.2013.)
SAVRŠENSTVO!!! Review by SANDRA
Cijena
Odnos
Kvaliteta
Može li se uopće riječima iskazati zadovoljstvo koje osjećam!? :)
Blender koristim svakodnevno..i još me nije u ničemu razočarao! Dobila sam blender visoke kvalitete za nisku cijenu. Lagan je za pranje i održavanje, šta mi je izmedju ostalog isto bilo važno. Bez problema, u nekoliko sekundi dobijem svoj zeleni kašasti obrok ili mljevene sjemenke i orašaste plodove. I sad se pitam...ma šta uopće mogu više oni daleko skuplji!?
Usluga i komunikacija je vrhunska!Jednostavno, zbog ukupnog zadovoljstva...poželiš opet nešto da kupiš... :)
A dostava...već u 7h ujutro blender je bio pred vratima!! :)
(ocjenjeno 11.9.2013.)
Moj savršeni pomoćnik Review by Marina
Kvaliteta
Cijena
Odnos
Prvo, oduševila me dostava pred vrata, takvu brigu o kupcu nećete doživjeti bilo gdje na našim prostorima, palac gore!

Na tržištu je mnoštvo slabijih blendera s napuhanim cijenama koji odrađuju posao, ali za koji par stotina kuna više, ovaj blender daje odlične rezultate i može parirati višoj klasi.
Brz je, tekstura ZKS je u rangu s kupovnim kašastim sokovima, lagan za održavanje i puno tiši nego njegovi prethodnici u mojoj kuhinji. I štedi mi vrijeme, jer sam ranije morala sve rezati na sitne komade a sada samo ubacim sastojke (kod kelja i kupusa ponekad zatreba štap jer ubacujem velike listove)
Ukoliko me bude pratio godinama u mojoj avanturi kroz zelene napitke, ne vidim potrebu da ga zamjenim sa puno skupljim Vitamixom čija je identična kopija. (ocjenjeno 14.6.2013.)
odličan Review by Gordana
Odnos
Kvaliteta
Cijena
Doista sam prezadovoljna, od narudžbe, isporuke do kvalitete proizvoda. Sve savršeno. (ocjenjeno 5.6.2013.)
Zadovoljan Review by Drazen
Kvaliteta
Cijena
Odnos
Slozio bi se gore sa vec napisanim postom. Dakle kopija VitaMixa, za manje novaca, zapravo bi rekao bestbuy, zasad san jako zadovoljan, blenda sve jako dobro, nema nimalo mrvica sve je gusce kasice su kao krema, sokovi od narance-mrkve i sl. super ispadnu. Ako bude 3 g. dok je pod garancijon radio kao do sad ja prezadovoljan. Za te pare od komercijalnih blendera mozete kupit samo plasticoke! Preporuka! (ocjenjeno 30.5.2013.)
odličan! Review by Jelena
Kvaliteta
Cijena
Odnos
Dosad sam imala Omniblend koji je dobar ali očekivala sam više od njega. Puno puta je zapeo i nije samljeo malu količinu. Tvrđe stvari nikako pa sam se namučila i s drugim aparatima zbog toga. Ovaj blender je fantastičan. Sve mi samelje i to vrlo tiho za razliku od Omniblenda. Prezadovoljna sam a i cijena je super. Kome treba blender preporučujem ovaj svakako. Pozdrav (ocjenjeno 17.5.2013.)
zasad sve super Review by oli
Odnos
Kvaliteta
Cijena
tjedan dana koristim blender i zasad sve u redu, sve melje izvrsno i sve radi super. dostava je bila i prije nego sto sam ocekivao, 2 dana nakon uplate dostavljen je na moju adresu. trazio sam blender jacine 1500w, vitamix je jednostavno preskup i iz principa ne mogu dat toliko novaca za blender, combine cb7600 je pristupacniji sto se tice cijene ali opet ja mislim da si kao ljudi svasta dopustamo danas. combine je cista kopija vitamixa po izgledu, jedina razlika je sto dostize manji broj okretaja, 22000, dok vitamix doseze 37000. ako potraje te 3 godine koliko vrijedi garancija ja sretan i zadovoljan, za sve iznad toga zaista pohvalno! (ocjenjeno 12.4.2013.)
izvrstan Review by Ozrenka
Odnos
Kvaliteta
Cijena
Izvrsna cijena za izvrsnu kvalitetu.Sve pohvale za blender i a LifeEnergy :) (ocjenjeno 6.4.2013.)

Budi COOL i ocijeni

Proizvod: LOHAS LIFEENERGY super blender 1500W 3HP peak*

  Loše Može bolje Ok Vrlo dobro Feno menalno
Cijena
Kvaliteta
Odnos
Jedinica težine kg
Dobavljač LIFEENERGY
Primjena

Tipke

On/Off - uključivanje rada i isključivanje

Pulse - za kratko pokretanje, prije miksanja, radi prilagodbe itd...

Potenciometar za podešavanje brzine rada

Prilikom dužeg rada i zagrijavanja ili jačeg opterećenja osigurač iskoči (bimetal na poleđini kučišta) te nakon minute potrebno je pritisnuti osigurač i blender može ponovo u rad

Održavanje

Sadržaj istresti iz posude čim je sok gotov da ne opterećuje ležaj nepotrebno. Pranje vodom tj ispiranje samo unutar posude nikako izvan a pogotovo ne gdje je ležaj noževa. Kučište brisati sa pamučnim krpama bez vode. Jednom tjedno očistiti posudu sa limunskom kiselinom... uliti toplu vodu i limunsku kiselinu te miksati 20 sekundi...Nikako ne miksati VRUĆE juhe niti prati u perilici.

I još malo... Izuzetno povoljan i kvalitetan blender. Direktno dobavljen bez posrednika, rezervni dijelovi osigurni za sve. Sastavlja se u Kini od kvalitetnih dijelova, motor iz Taiwana, set noževa iz Japana.
Brend LIFEENERGY
Kapacitet 2
Kapacitet (mjera) L
Dimenzije 320 * 265 * 390 mm
Noževi nehrđajući čelik
Garancija cijene Yes
Dostava iz Hrvatska
Snaga 1500 W